Informujemy i¿ strona u¿ywa mechanizmu cookie wy³±cznie w celu zapewnienia Tobie wygody podczas przegl±dania stron serwisu. Wiêcej informacji znajdziesz w polityce prywatno¶ci. OK, rozumiem

Portal internetowy Teraz P³ock- Lokalna nawigacja w biznesie

terazplock.pl logo
Dzi¶ jest 21 Kwietnia 2018 roku, imieniny obchodz±: Anzelm, Bartosz, Feliks
reklama

PBU Interbud P³ock

Odwiedziny

Wszystkich ods³on od 1 marca 2009:
149 599 679

 

Nieruchomo¶ci P³ock

Imprezy/wydarzenia

Tu jeste¶: TerazP³ock » Wydarzenia i imprezy » Hotel Tumski

 

Data dodania:
  2010-01-27 22:18:02
Nazwa:
  Bal Mistrzów Sportu
Rodzaj:
  Dyskoteki, Imprezy, koncerty
Opis:
 

Zapraszamy Pañstwa na Bal Mistrzów Sportu,

k

tóry odbêdzie siê w Hotelu Tumskim

Dnia 05.03.2011

Godz. 20.00

Cena zaproszenia 3

90,00 z³ od pary

Bêdzie to wyj±tkowa okazja do poznania

i trenerów z P³ocka.

Tego dnia bêd±

to równie¿ ostatnia sobota karnawa³u,

któr± maj± szansê Pañstwo spêdziæ w piêknym miejscu

najlepszych i najpopularniejszych sportowcówmogli Pañstwo poznaæ i pobawiæ siê z najwiêkszymi gwiazdami p³ockiego sportu, ale bêdzie, w akompaniamencie wykwintnego menu.

Menu Serwowane

Kremowa zupa grzybowa doprawiona p³atkami kabanosa i aromatycznym, ¶wie¿ym porem

*****

Pieczone polêdwiczki wieprzowe, na duszonych

- ¶ródziemnomorskich warzywach „Ratatouille”, podane ze

sma¿on± tart± ziemniaczan±, dop

rawione sosem Chardonnaise.

Bufet zimny

P³atki Szkockiego ³ososia marynowanego w kruszonym czarnym pieprzu i soku z limonki, podane z sosem

miodowo-musztardowo-koperkowym

*****

Orientalna sa³atka z ry¿owego makaronu ze sma¿onymi warzywami i paseczkami

kurczaka, doprawiona

imbirem, olejem sezamowym i traw± cytrynow±

*****

Sa³atka grecka ze ¶wie¿ych warzyw i sa³at, doprawiona Fet±, zio³ami i bazyliow± emulsj± z oliwy

*****

Paseczki pieczonej szynki z kukurydz±, papryk± i ¶wie¿ym ogórkiem, doprawione ta

majonezowym

*****

rtym serem i sosem

Asortyment wêdlin i pasztetów z chrzanem, marynowanymi grzybkami i korniszonami

*****

Grillowane, mini medaliony kurczaka marynowane w kremie balsamicznym, podane na pikantnym dipie z

twaro¿ku doprawionym suszonymi pom

*****

idorami

Asortyment serów podany z suszonymi owocami

*****

Chrupi±ce, ¶wie¿o upieczone bu³eczki i mas³o

*****

Sosy, dipy i dressingi

Bufet gor±cy

Opiekane medaliony ze schabu doprawione plasterkiem pikantnego Sala

mi w stylu „Saltimbocca” podane w

lekkim sosie z pomidorów, papryki, oliwek i w³oskiej szynki Prosciut

*****

to

Nadziewana pier¶ kurczaka a’la „Radziwi³³” w sosie grzybowym z kurkami i rakami

*****

Medaliony Soli w aromatycznym sosie szafranowym ze skorupiakami

*****

Opiekane ziemniaki w aromacie podwêdzanego czosnku, doprawione ¶wie¿ym mas³em

*****

Asortyment warzyw w m

a¶lano–cytrynowej emulsji z nut± aromatu rozmarynu

Bufet z deserami

Domowa szarlotka pieczona z nut± aromatu cynamonu

*****

Karmelizowany cukrem trzcinowym Krem Brule z jagodami

*****

Krojone

*****

owoce doprawione miêt± pieprzow±,, podane z sosem malinowym

Sernik z rodzynkami i aromatem skorki pomarañczowej

*****

Karmelizowane Carpaccio z ananasa

*****

Wielopoziomowa piramida ze ¶wie¿ymi owoca

*****

Sos truskawkowy i czekoladowy

*****

mi

Atrakcja dodatkowa:

fontanna czekoladowa z krojonymi owocami

Zapewniamy ni¿ej wymienione napoje i alkohole do spo¿ycia bez ograniczeñ

:

Napoje gazowane: Fanta, Sprite, Coca cola, Tonic

Soki owocowe

Woda gazowana i niegazowana

Kawa, Herbata

Alkohole

Aperitif:

Baron de Balac

Wódki:

Bols, Smirnoff, Wyborowa

do wyboru

¯o³±dkowa gorzka

¯ubrówka

Gin:

Gin Lubuski

Whisky:

J.Walker Red

Grand's whisky

Wino:

Mapu Sauvignon Blanc / Chardonnay

Mapu Cabernet Sauvignon / Carmenere

 

Termin imprezy:
 2011-02-16 - 2011-03-06

 

Zobacz pozosta³e wydarzenia i imprezy:

 

137 573 678